4 camere – Pantelimon

€79.500
Vanzari

3769

ID Proprietate

82 m2

Suprafața

4

Camere

2

Băi

Descriere

Daca sunteti in cautarea unei locuinte care sa va inspire sentimentul ca sunteti deja acasa, avem locuinta perfecta pentru dumneavoastra!

Va prezentam spre vanzare un apartament elegant cu 4 camere, decomandat, situat la etajul 10 intr-un imobil structurat P+10, in imediata proximitate a Parcului Cosmos.

Proprietatea are o suprafata utila de 82 mp si este impartita astfel: un living spatios, un dormitor matrimonial, doua bai, un hol cu dressing si camara si multe alte spatii de depozitare, o bucatarie inchisa, doua dormitoare si doua balcoane inchise.
Dormitorul matrimonial este spatios, beneficiind ca si livingul de iesire pe terasa.

Proprietatea beneficiaza de aer conditionat, bucataria este complet mobilata si utilata.
Imobilul in care este situat apartamentul este proaspat anvelopat (izolat termic, geamuri termopan, etc) si beneficiaza de lift si supraveghere video.
Mentionam ca deasupra etajului 10 se afla o uscatorie si terasa blocului a fost refacuta acum un an.

In imediata vecinatate se afla Parcul Cosmos, banci, magazine (Mega Image si Profi), scoli, gradinite, centre medicale, saloane de infrumusetare. La cateva minute de mers pe jos avem magazinul Cora dar si statia de metrou Republica si Costin Georgian. De altfel zona beneficiaza de nenumarate alte miljloace de transport in comun.

Apartamentul este potrivit atat pentru o familie – care se poate muta imediat (se poate cumpara mobilat sau partial mobilat), dar si ca investitie, deoarece proximitatea parcurilor (Cosmos, Morarilor) aflate la maxim 3, respectiv 7 min de mers pe jos il face ideal pentru cei care au copii sau pentru cei care doresc liniste si aer proaspat in Bucuresti.

O ultima mentiune, dar importanta! Apartamentul este orientat lateral, ceea ce il fereste de zgomotul stradal.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Vrei mai multe detalii sau să programăm o vizionare?

Adresa

Adresa: Șoseaua Pantelimon
  • Țara: România
  • Județ / Zonă: Bucuresti - Ilfov
  • Oraș / Localitate Bucuresti
  • Cartier: Pantelimon
Open on Google Maps

În apropiere

Contact

0746071505

Comision zero

Evaluări și recenzii

0
  • 5 0 %
  • 4 0 %
  • 3 0 %
  • 2 0 %
  • 1 0 %