2 camere – Matei Millo

2905

ID Proprietate

65 m2

Suprafața

2

Camere

1

Baie

Descriere

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, ideal pentru cei care doresc sa faca o investitie pe termen mediu-lung cat si pentru o familie care doreste sa aiba sentimentul ca este deja acasa.
Apartamentul este situat intr-un ansamblu rezidential in zona Matei Millo, Pipera/ Voluntari.

Amplasamentul este discret, ferit de zgomotul cotidian pentru a asigura intimitatea si confortul familiei.

Pe langa aceste avantaje, este important de mentionat ca vei locui intr-o zona in continua expansiune, aproape de zona de nord a Bucurestiului.

Apartamentul are o suprafata utila de 65 mp, cele 2 camere, baia si bucataria beneficiaza fiecare de suficient spatiu. Decorul aerisit, in culori calde, selectate dintr-o paleta de eleganta naturala, ofera practicalitatea moderna necesara unei locuinte structurate inteligent.

Configuratia inteligenta a locuintei permite viitorilor proprietari flexibilitate si confort, fiecare camera dispunand de suficiente locuri pentru depozitare.

Zona de living este suficient de spatioasa cat sa poata acomoda mai multi oaspeti la o serata intre prieteni, sau pentru acele momente cand toti cei dragi ai casei vor sa faca din experienta pregatirii mesei un prilej de interactiune si relaxare.

Dormitorul este spatios, ceea ce face din modernul si confortabilul pat king size sa nu sufoce decorul interior al camerei, ci sa il complimenteze in cel mai placut mod.

Bucataria este complet mobilata si utilata cu electrocasnice moderne.

Baia este complet utilata, iar fiecare camera este dotata cu aparate de aer conditionat. Totul este proiectat pentru acele momente cand veti spune linistiti „In sfarsit acasa!”.

In plus, beneficiati in pretul apartamentului si de un loc de parcare propriu.

Daca doriti sa vizionati acest apartament si sunteti interesati de informatii suplimentare, va stam cu drag la dispozitie.

Vrei mai multe detalii sau să programăm o vizionare?

 

Adresa

Adresa: Strada Matei Millo 86B, Voluntari 077190
  • Țara: România
  • Județ / Zonă: Bucuresti - Ilfov
  • Oraș / Localitate Voluntari
  • Cod poștal / ZIP: 077190
Open on Google Maps

În apropiere

Contact

0746071505

Comision standard

Evaluări și recenzii

0
  • 5 0 %
  • 4 0 %
  • 3 0 %
  • 2 0 %
  • 1 0 %